Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek śniadaniowy z tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek
ketchup 1 łyżka
śmietana 12-procentowa 1 łyżka
jajko 2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
twaróg 25 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek śniadaniowy z tuńczykiem

Szczypiorek siekamy drobno. Jaka gotujemy na twardo , po ugotowaniu obieramy i siekamy. Twaróg miksujemy z śmietana i ketchupem. Tuńczyka odcedzamy na sitku i dodajemy do twarogu. Dodajemy posiekane jajka i mieszamy wszystko dobrze łyżką. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Chłodzimy. Podajemy do pieczywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 15.05.2013 07:09
musi byc smaczny
IwonaDD 14.05.2013 14:34
super śniadanko :)
Paolcia 14.05.2013 09:29
oooooo to coś dla mnie :)
aisoglam 14.05.2013 09:23
Pysznie się prezentuje.
miki47 14.05.2013 09:20
moje ulubione połączenie
iwa643 14.05.2013 09:00
Polecam na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak