Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek śniadaniowy z bazylią i rzodkiewką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 250 g
śmietana 12% 4 łyżki
bazylia świeża 5 liści
rzodkiewka 4 sztuki
cebula biała 1/2 sztuki
sól i pieprz do smaku
cukier (ewentualnie)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek śniadaniowy z bazylią i rzodkiewką

Twaróg rozdrabniamy widelcem. Dodajemy śmietanę, drobno posiekane cebulkę, rzodkiewkę i bazylię. Dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Jeśli lubimy, dosładzamy twarożek cukrem. Smacznego! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maridka19 08.09.2015 19:26
Taki twarożek bardzo lubię , zwłaszcza na kanapce domowego chleba :)
marcia7 08.09.2015 18:21
lubię taki na śniadanko
Babeczka35 08.09.2015 18:01
Ciekawy twarożek.Musi być pyszny:)
Motorek 08.09.2015 17:18
Lubię taki twarożek
Adamorek 08.09.2015 16:33
super do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak