Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Na ostro: Sakiewki z pikantnym nadzieniem

5.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Składniki

wędlina 12 plastrów
ogórki kiszone 6
oliwki czarne Smak

Farsz

serek kremowy 100 g
cebula biała 1 posiekana drobno
ogóreczki z czosnkiem Smak 6 sztuk
Sól ziołowa jodowana Prymat
Pieprz kolorowy Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Na ostro: Sakiewki z pikantnym nadzieniem

Wszystkie składniki farszu dokładnie wymieszać i doprawić do smaku. Wędlinę rozłożyć. Na każdej połówce ogórka kiszonego lub konserwowego ułożyć farsz, owinąć wędliną całość. Na górze ułożyć połówki oliwek czarnych i przebić wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jejkuchnia 23.03.2018 07:41
Fenomenalne! Na sam widok ślinka cieknie!
KORAL 10.02.2016 13:30
Najeść to się może nie najemy , ale jaki widok.....:)
endzi
endzi 04.02.2016 18:39
Super przekąska!
Anita21 03.02.2016 22:50
takie proste a jak smakowicie wygląda
ben-ka 26.01.2016 11:56
Bardzo ładnie się prezentują!
w mojej kuchni 25.01.2016 18:01
same przysmaki do zjedzenia
foczka-ks 25.01.2016 17:20
na święta smakowicie na stole
Janina 25.01.2016 17:02
Kusi oko, drażni podniebienie;))
Benita 25.01.2016 17:00
Wyglądają cudnie
mysza75 25.01.2016 14:27
jakie świetne przekąski coś dla mnie :-)
Futka 25.01.2016 14:26
Świetna, finezyjna i bardzo smakowita przekąska :D
Adamorek 25.01.2016 13:47
piękne na ozdobę stołu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak