Twarożek na śniadanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    250 gram
  • jogurt naturalny

    200 gram
  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg wyjmujemy z opakowania, wkładamy do miski i dodajemy jogurt naturalny. Pęczek rzodkiewki myjemy i kroimy każda rzodkiewkę na drobna kosteczkę. Dodajemy sól ziołową do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem na śniadanie.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Anna20 18.11.2014 20:13
lubię taki twarożek
adelajda 18.11.2014 11:43
też lubię takie śniadanko
engie23 18.11.2014 08:54
pyszności :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat