Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg wędzony z czarną rzodkwią i śmietaną

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg wędzony 150 g
czarna rzodkiew 1 spora
śmietana kwaśna 100 ml
sól do smaku
zioła do sałatek
Pieprz kolorowy Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg wędzony z czarną rzodkwią i śmietaną

Czarną rzodkiew obrać i opłukać. Zetrzeć na grubej tarce. Dodać śmietanę.
Wędzony twaróg rozgnieść widelcem. Składniki doprawić solą, pieprzem i ziołami sałatkowymi w młynku. Dokładnie wymieszać i ew. dodać więcej śmietany, jeśli to konieczne. Podawać z ulubionym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 16.03.2017 11:59
na pewno pyszne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak