Twaróg domowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • świeże mleko

    2 szkl
  • zsiadłe mleko

    4 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Swieże mleko zagotować i wlać gorace do zsiadłego mleka,wymieszać i pozostawić do ostygniecia.
Odcedzić twaróg.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAŁGORZATA79 16.02.2011 16:08
szybkie
iwona332 25.10.2010 00:14
super
Magdalena80 20.10.2010 20:48
uwielbiam domowe twarożki
MAŁGORZATA108 02.10.2010 17:27
Czyżby to było takie proste?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat