Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczykowy pomidorek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory małe 1/2 kg
cebula 1 szt
rukola 1 garść
groszek konserwowy 4 łyżki
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
twaróg 25 dag
korniszony 3 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczykowy pomidorek

Pomidorki wybierajmy średniej wielkości myjemy osuszamy i odcinamy wierzch . Wyciągamy środki. Tuńczyka i groszek odsączamy na sicie. Dodajemy pokruszony twaróg ,posiekaną cebulkę. Mieszamy. Dodajemy pokrojonego korniszona. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Mieszamy . Pomidorka wyścielamy rukolą i nakąłdamy pastę . Ozdabiajmy groszkiem . Podajemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 21.03.2013 11:10
wygląda bardzo apetycznie :)
joanna__s 21.03.2013 10:37
Fajny i szybki przepis. I bardzo smaczne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak