Tuńczyk do chleba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • cebula biała

    1 sztuka
  • papryka czerwona

    1/2
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule i paprykę pokroić w drobną kostkę. Tuńczyka rozdrobnić. Natkę pietruszki posiekać. Wszystkie składniki wymieszać i przyprawić solą i pieprzem. Całość można zmielić za pomocą blendera.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Renataj 11.11.2013 16:14
Fajny pomysł.
Rybciia 02.09.2013 10:50
to coś dla mnie :-)
Ela15 17.08.2013 20:15
bardzo dobry
aisza1 17.08.2013 13:13
bardzo lubię tuńczyka
adelajda 07.08.2013 07:43
smaczne !!!!!
jeta72 01.08.2013 11:49
mi smakuje :-)
Bernadeta1 18.07.2013 14:52
smacznie zrobiony
cooleczka 06.07.2013 14:19
muszę zrobić
m1monika 12.06.2013 09:36
dla mnie super!!!
gosia56 08.06.2013 20:05
bardzo lubię takie pysznosci na chleb

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat