Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Trottole z bazyliowo piniowym pesto

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 250 g
oliwa 100 ml
bazylia świeża 2 garści
orzechy piniowe 100 g
ser Dziugas 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Trottole z bazyliowo piniowym pesto

Makaron gotujemy wg przepisu zawartym na opakowaniu.
Oliwę, orzechy, bazylię i starty ser miksujemy na gładko.
Do makaronu dodajemy pesto, lekko podgrzewamy.
Podajemy od razu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 08.01.2016 07:44
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak