Tosty ze szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

  • szpinak mrożony

    ok.100 g
  • jajko

    3
  • pomidor

  • łyżka masła

  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • sól

  • feta

    1 plaster
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak usmażyć na maśle, pod koniec dodać jogurt i doprawić solą. Następnie dodać do niego roztrzepane jajka i pokrojonego w kostkę pomidora, całość smażyć, aż zetną się jajka, doprawić. Kromki chleba tostowego smarować feta, nakładać szpinak i zapiekać w tosterze,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Iwa27 24.07.2013 13:55
musze koniecznie wypróbowac
kasienka23 18.07.2013 13:13
muszą być smaczne!
V_kuchareczka 18.07.2013 10:27
wyglądają pysznie
treonina 17.07.2013 22:59
takich jeszcze nie próbowałam :-)
Mona73 17.07.2013 21:45
ja chętnie spróbuję :)
Czarnula87 17.07.2013 21:19
warto wypróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat