Tosty z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

    8 kromek
  • parówki

    3
  • masło

    do smaku
  • ogórki konserwowe

    4
  • sałatka z fasolki szparagowej

    4 łyżki
  • papryka konserwowa

    4 łyżki
  • pomidor

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory dokładnie myjemy i osuszamy, następnie kroimy w plastry. Chleb smarujemy masłem, kładziemy plastry parówki i pomidora, nakrywamy drugą kromką chleba również posmarowaną masłem. Wkładamy kanapki do tostera na 10minut. Ogórki kroimy i wykładamy na talerzyk obok tostów, a na wierzch kładziemy sałatkę z fasolki szparagowej i marchewki i paprykę konserwową. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wlicka 21.03.2013 23:17
mniam super;)
barbara11561 14.08.2012 12:17
pysznie wyglądają:)
Bożena13 13.08.2012 22:11
ciekawe połączenie składników;) super;)
Andysz 10.06.2012 16:41
lubię tosty;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat