Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb
ser żółty
cebula
oregano
pieprz
sól
margaryna do smażenia
ketchup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z patelni

Cebule obrać i pokroić w krążki. Na kromce chleba ułożyć cebule, posypać solą, pieprzem i oregano. Na cebuli ułożyć ser pokrojony w plastry i przykryć drugą kromką chleba. Na patelni roztopić niewielką ilość margaryny, układać tosty i zapiekać pod przykryciem. Gdy spodnia kromka przyrumieni się tosta należy odwrócić. Podawać z ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 23.08.2014 08:38
proste i smaczne)
Bernadeta1 15.08.2014 15:12
smaczne takie śniadanie
olkaaa 15.08.2014 12:58
bardzo fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak