Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najnowsze przepisy Michela Morana. SPRAWDŹ

Tosty z chleba razowego ze mozzarellą, pomidorem i bazylią

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser mozzarella
pomidor
masło
chleb razowy
4 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z chleba razowego ze mozzarellą, pomidorem i bazylią

Chleb posmarować masłem, położyć plasterek umytego pomidora oraz plasterek osączonej z zalewy mozzarelli, posypać dość obficie bazylią, złożyć i mocno ścisnąć, nałożyć masło także na wierzch chleba, włożyć do rozgrzanego tostera, piec dopóki tosty nie zrobią się rumiane. Podawać z keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 25.03.2012 10:11
Pyszna przekąska
magdziorka6 12.01.2012 16:27
zapowiada się pysznie
magical66 04.07.2011 22:13
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak