Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TOSTY NA WYPASIE

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 6 kromek
pomidor 1 szt.
pieczarki 1 duża szt.
mozarella 1 kulka
musztarda 6 łyżeczek
cebula czerwona kilka krążków
masło do posmarowania chleba
szynka wg. gustu

Przepis i sposób przygotowania na: TOSTY NA WYPASIE

Kroki postępowania

1
Pomidora umyć i pokroić w plastry.
Krok 1 - TOSTY NA WYPASIE foto
2
Szynkę pokroić w plastry jeśli jest w całości. Pieczarkę obrać i pokroić w plasterki.
Krok 2 - TOSTY NA WYPASIE foto
3
Ser pokroić w plastry.
Krok 3 - TOSTY NA WYPASIE foto
4
Chleb posmarować cieniutko masłem. Ułożyć wszystkie przygotowane składniki. Drugą kromkę, która przykryjemy tosta posmarować musztardą. Przykryć tosta i wsadzić do opiekacza.
Krok 4 - TOSTY NA WYPASIE foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agata3 26.05.2015 10:45
super tosty :)
inka2012 26.05.2015 10:01
super śniadanie :)
Krystyna32 26.05.2015 06:08
wyglądają pysznie
Iwusia 25.05.2015 22:21
podoba mi się ten przepis
cooked 25.05.2015 19:56
ciekawe :)
barbara11561 25.05.2015 19:56
pyszne śniadanko:)
Konczi 25.05.2015 18:25
takie tosty zjadłabym z apetytem ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak