Przepis i sposób przygotowania na: Tort tiramisu
Kroki postępowania
Ostatnią cześcia kremu posmarować boki i wierzch tortu i udekorować szprycą.
jajko | 9 szt |
cukier puder | 420 gram |
mąka pszenna | 225 gram |
mąka kukurydziana | 105 gram |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
kawa rozpuszczalna | 15 gram |
amaretto | 250 ml |
śmietana 30% | 500 ml |
serek mascarpone | 500 gram |
migrały grubo posiekane | 400 gram |
śmietan fix | 2 szt |
kakao do posypania | |
woda | 250 (wrząca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: