Przepis i sposób przygotowania na: Tort śmietanowo-brzoskwiniowy
Kroki postępowania
Śmietanę ubić z cukrem pudrem i miksować z dodawanym partiami budyniem.
jajko | 6 szt |
cukier kryształ | 3/4 szkl |
mąka pszenna | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
budyń waniliowy | 2 op |
mleko 2% | 3 szkl |
cukier kryształ | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
mleko 2% | 1/3 szkl do żelatyny |
śmietana 30% | 1/2 l |
cukier puder | 2 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
galaretka | 1 op |
wiórki kokosowe | |
kolorowa posypka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: