Przepis i sposób przygotowania na: Tort orzechowy
Placki przeciąć wzdłuż na połowę. Każdy placek posmarować masą. Wierzch posmarować masą . Czekoladę zetrzeć na tartce o grubych oczkach, posypać tort i udekorować.
orzechy włoskie | 10 dkg |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1/2 szkl |
cukier | 1/2 szkl |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
żółtko jajek | 5 szt |
cukier | 3/4 szkl |
cukier waniliowy | 1 szt |
mąka pszenna | 3 łyżki |
budyń waniliowy | 1 szt |
mleko | 2 szkl |
masło | 1 szt |
cappuccino waniliowe | 3 dkg |
czekolada gorzka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: