Przepis i sposób przygotowania na: Torcik jabłkowo-serowy
Kroki postępowania
Wszystkie składniki na ciasto posiekać nożem, zagnieść ciasto i przenieść w chłodne miejsce.
mąka tortowa | 20 dag |
masło | 14 dag |
cukier puder | 8 dag |
jajko | 2 szt |
rum | 4 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 75 dag |
biały ser | 25 dag/tłustego |
masło | 5 dag |
cukier puder | 8 dag |
jajko | 1 szt |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
śmietana gęsta | 6 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
żółtko jajek | do smarowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: