Przepis i sposób przygotowania na: Tęczowy serniczek
Kroki postępowania
Galaretkę rozpuścić według opisu na opakowaniu. Ser zmielić dwa razy, wbić żółtka. Drożdże utrzeć z łyżką cukru i odstawić.
twaróg | 1 kg |
żółtko jajek | 6 szt. |
cukier | 40 dag |
budyń waniliowy | 1 szt |
aromat waniliowy | 1 szt |
drożdże | 2 dag |
barwnik spożywczy do ciast | 2 kolory |
wiórki kokosowe | do formy |
tłuszcz do formy | |
owoce | 1 szklanka/sezonowych |
galaretka owocowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: