Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tartinki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1
serek naturalny 1
szynka
pomidor 1
ogórek 1
koperek
Sól ziołowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tartinki

Bagietkę kroimy na okrągłe kanapeczki. Smarujemy je serkiem twarogowym (może być też jakaś pasta, np. z łososia). Na twarożku układamy kolejno: kawałek zrolowanej szynki, plasterek pomidora i plasterek ogórka (2 kawałki ponieważ jest on przekrojony na pół). Na koniec kanapeczki dekorujemy gałązką świeżego koperku (ewentualnie natką pietruszki). Posypujemy delikatnie do smaku solą ziołową

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 05.04.2013 12:44
pyszne na śniadańko :)
gosia561 05.04.2013 12:12
świetna przekąska
iwi 05.04.2013 11:53
Pyszna i zdrowwa przekąska
reniatka 05.04.2013 11:23
fajne na przekąskę i kolorowe aż chce sie zjesc
Paolcia 05.04.2013 10:48
polecam :) bardzo dobre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak