Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tarte buraczki na gorąco

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone ugotowane 2 szt
cytryna 1/2 szt
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Tarte buraczki na gorąco

Buraczki wcześniej już ugotowane należy przestudzić, a następnie je obieramy i trzemy na tarce na najmniejszych oczkach, następnie dodajemy sok z 1/2 cytryny i doprawiamy cukrem oraz czarnym pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy. Następnie przekładamy buraczki na patelnie i podpiekamy przez około 5 minut. Podajemy na gorąco. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 16.09.2013 15:32
robię takie :)
adelajda 25.12.2012 19:52
na pewno smaczne !
gosia1988 21.12.2012 13:37
lubię takie
fijolek91 21.12.2012 12:40
super:)
Paolcia 21.12.2012 12:30
ciepłych to ja bym nie zjadła ...
Mati3 21.12.2012 12:20
lubię takie:)
Mati3 21.12.2012 12:20
lubię takie:)
Mati3 21.12.2012 12:20
lubię takie:)
artur7 21.12.2012 11:48
smaczny
Goya 21.12.2012 11:45
mniam
Sylwia56
Sylwia56 21.12.2012 10:18
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak