Składniki:
mąka pszenna | 40 dag |
masło | 20 dag |
śmietana | 1 łyżka |
jajko | 1 |
sól | szczypta |
jajko | 1 |
wątróbka | 15 dag |
tłuszcz | 10 dag |
cebula | 1 |
gałka muszkatołowa | |
sól | |
pieprz | |
pieczarki | 25 dag |
mąka pszenna | 40 dag |
masło | 20 dag |
śmietana | 1 łyżka |
jajko | 1 |
sól | szczypta |
jajko | 1 |
wątróbka | 15 dag |
tłuszcz | 10 dag |
cebula | 1 |
gałka muszkatołowa | |
sól | |
pieprz | |
pieczarki | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: