Składniki:
ciasta francuskiego | 1 op |
soku z cytryny | 2/3 szklanki |
cukru | 1 szklanka |
jajek | 6 szt |
żółtek | 2 szt |
skórki z cytryny | 2 łyżeczki |
masła | 1 kostka |
jeżyn | 200 g |
cukru pudru | 4 łyżki |
białko | 2 szt |
ciasta francuskiego | 1 op |
soku z cytryny | 2/3 szklanki |
cukru | 1 szklanka |
jajek | 6 szt |
żółtek | 2 szt |
skórki z cytryny | 2 łyżeczki |
masła | 1 kostka |
jeżyn | 200 g |
cukru pudru | 4 łyżki |
białko | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: