Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybki ciasto z polewą orzechowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko 2% 0,5 litra
budyń toffi 1 opakowanie
polewa orzechowa 1 opakowanie
woda letnia 250 ml
aromat rumowy 0,5 opakowania
cukier drobny 4 łyżeczki
margaryna 250 gram
Biszkopt 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Szybki ciasto z polewą orzechowa

Z cukru, wody i aromatu przygotować poncz. Budyń ugotować wedle przepisu na opakowaniu, ostudzić, zmiksować z margaryną. Biszkopt nasączyć ponczem i przełożyć kremem. Polać polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 28.08.2013 16:28
szybkie i na pewno przepyszne
Katarzyna59 22.07.2013 07:43
fajne ciacho
pierniczkowo 12.03.2013 10:28
uwielbiam ciasta z budyniem:)
monisia1977 12.03.2013 08:07
musi być dobre
Sylwia26 11.03.2013 17:30
ale smakołyki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak