Szybka sałatka z czerwonej kapusty ze słoika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Kapusta czerwona z jabłkiem

    1 słoik
  • cebula

    1 sztuka
  • majonez

    3 łyżki
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę należy dokładnie odsączyć (dodatkowo troszkę posiekałam) i połączyć z drobno pokrojoną cebulą oraz majonezem/jogurtem naturalnym/śmietaną.
Całość doprawić do smaku.
Diana Rusiłowicz
Jeśli kapusta jest bez jabłka można je dodać starte na tarce o średnich oczkach.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Diana Rusiłowicz 02.07.2017 16:19
Dziękuję :)
gusia1000 01.07.2017 19:05
Dobra taka.
Wacław 01.07.2017 10:09
pyszny dodatek do II dania
Babeczka35 30.06.2017 22:59
Smakowita sałatka.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat