Szybka sałatka Improwizacja

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • kukurydza

    1 puszka
  • kapusta pekińska

    1/2
  • majonez

    2-3 łyzki
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
  • ryż

    1 torebka (ugotowany na sypko)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińska drobno poszatkować, dodać ugotowany ryż, tuńczyka i kukurydzę odsączoną. Wymieszac z majonezem i doprawic sola i pieprzem, ewentualnie kucharkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat