Przepis i sposób przygotowania na: Szybka pomidorówka
Dodać przecier pomidorowy i chwilkę pogotować.
Mąkę wymieszać z odrobiną wody i śmietaną- pozbyć się grudek.
Wlać do wywaru pomidorowego.
Przyprawić.
Podawać z ugotowanym makaronem.
przecier pomidorowy | 3/4 słoiczka |
kostka rosołowa | 3 szt |
mąka pszenna | 3 łyżki |
śmietana kremówka | 1/4 szklanki |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Makaron kolanka | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: