Szpinak z wody z masłem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    1 kg
  • sól do smaku

  • masło

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak przebrać i opłukać. Następnie włożyć do wrzącej, osolonej wody i zagotować. Odcedzić. W rondelku rozpuścić masło. Polać szpinak masłem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 12.12.2013 10:34
smaczny szpinak
IwonaKa 28.11.2013 00:01
bardzo lubię,dodaje jeszcze czosnek
Beata23 27.10.2013 10:29
samo zdrowie
adelajda 12.09.2013 16:48
szpinak bardzo lubię :)
Justa32 03.09.2013 16:31
zdrowy taki szpinak,ale u mnie nie bardzo chcą jeść:)
Ada-Gaba 29.07.2013 08:04
bardzo lubię szpinak
berys18 16.07.2013 10:40
fajny pomysł
Dorota37 24.05.2013 17:56
Uwielbiam szpinak świeży :-)
Grażyna13 24.04.2013 08:53
Proste i smaczne :)
Łukasz15 23.04.2013 21:25
Bardzo lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat