Szpinak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak mrożony

    1 opakowanie
  • oliwa

    2 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak bez rozmrażania wkładamy do garnka, wlewamy oliwę i wstawiamy na mały ogień. Gdy szpinak rozpuści się dodajemy roztarty czosnek, doprawiamy do smaku solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (23)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 18.11.2013 21:42
lubię szpinak :)
IKrakowianka 30.08.2012 22:25
bardzo lubię
ronald88 12.09.2011 11:33
SUPER
treonina 23.06.2011 01:22
heh, szpinaku nie lubię - mam złe wspomnienia z dzieciństwa
Tomek13 17.06.2011 20:28
lubie go
agogo2 31.03.2011 20:22
swietne
szajba2 26.03.2011 19:13
na sam widok przestaję być głodny
Tomasz17 16.03.2011 16:50
muszę wypróbować
marcia71 23.02.2011 18:45
fajne
jogobella231 14.02.2011 16:51
robię podobnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat