Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 g
sól 1 łyżeczka
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl
olej rzepakowy 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi w panierce

Szparagi myjemy, obcinamy końcówki. Gotujemy w osolonej wodzie 10 minut. Studzimy. Obtaczamy w rozkłóconym jajku, a następnie w buce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju do zezłocenia się skórki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula Świeca 18.06.2016 21:12
Muszą być smaczne.))
Ela427 18.06.2016 20:24
pyszne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak