Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle cielęce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle z mięsa cielęcego z udźca 500 g
mąka 100 g
masło 100 g
sok z cytryny
sól i pieprz
ogórek konserwowy Smak

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle cielęce

Mięso pokrój na plastry,rozbij ,oprósz solą i pieprzem ,obtocz w mące i smaż na maśle.Po 3 min z każdej strony.Podawaj z ziemniakami ,ogórkami bądź buraczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak