Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycel z cielęciny z grillowaną papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sznycle z mięsa cielęcego z udźca 2 sztuki
papryka czerwona 1 sztuka
papryka zielona 1 sztuka
Marynata w płynie klasyczna Prymat 4 łyżki
sól i pieprz 1/2 łyżeczka
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycel z cielęciny z grillowaną papryką

Sznycle oprósz sola i pieprzem, natrzyj olejem. Paprykę potnij w kwadraty i zamarynuj w marynacie ( olej, ocet, bazylia, oregano, tymianek). Rozgrzej patelnię grillową lub grilla. Usmaż warzywa i mięso.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 18.06.2017 21:06
pyszne jedzonko:)
Wacław 09.05.2017 12:21
pyszne danie :-)
w mojej kuchni 09.05.2017 00:31
smaczna cielęcinka z grilla
olkaaa 08.05.2017 14:59
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak