Sznycel z cielęciny z grillowaną papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sznycle z mięsa cielęcego z udźca

    2 sztuki
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • papryka zielona

    1 sztuka
  • Marynata w płynie klasyczna Prymat

    4 łyżki
  • sól i pieprz

    1/2 łyżeczka
  • olej

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sznycle oprósz sola i pieprzem, natrzyj olejem. Paprykę potnij w kwadraty i zamarynuj w marynacie ( olej, ocet, bazylia, oregano, tymianek). Rozgrzej patelnię grillową lub grilla. Usmaż warzywa i mięso.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
katarzynka455 18.06.2017 21:06
pyszne jedzonko:)
Wacław 09.05.2017 12:21
pyszne danie :-)
w mojej kuchni 09.05.2017 00:31
smaczna cielęcinka z grilla
olkaaa 08.05.2017 14:59
ciekawa propozycja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat