Składniki:
wywar z kurczaka | 1,5 litra |
szczaw | 2 garście |
ziemniaki | 75 dag |
biała kiełbasa | 20 dag |
smietana 18% | 1\\2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
zielenina | |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
wywar z kurczaka | 1,5 litra |
szczaw | 2 garście |
ziemniaki | 75 dag |
biała kiełbasa | 20 dag |
smietana 18% | 1\\2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
zielenina | |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: