Szaszłyki na grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka

    1 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • papryka żółta

    1 szt
  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierś kroimy w większe kawałki , papryki i cebulę w większę kostki. Gotowe mięso i warzywa nadziewamy na patyki do szaszłyków posypujemy przyprawa i smażymy na rozgrzanym ruszcie z grilla. Gotowe polewamy ketchupem.
SMACZNEG !

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kasiek 17.05.2013 21:32
a ja jeszcze nie rozpoczęłam sezonu grillowego :)
Bernadeta1 20.02.2013 00:49
bardzo smaczne
adelajda 15.09.2012 07:51
super !
dagmara020 14.09.2012 12:54
pyszności:)
olkaaa 27.08.2012 09:21
po prostu pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat