Składniki:
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
pieczarki | 25 dag |
winogrona | 1 kiść |
czosnek | 3 ząbki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 3/4 szklanki |
filet z kurczaka | 1 podwójny |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
pieczarki | 25 dag |
winogrona | 1 kiść |
czosnek | 3 ząbki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 3/4 szklanki |
filet z kurczaka | 1 podwójny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: