SUROWY BOCZEK--do smarowania....

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

BOCZEK bardzo drobno pokroic
lub zmielic
pokroic dosc duż cebuli
-----Dawac warstwami..
pokrojony boczek
cebulę
posolic...popieprzyc
potem znów boczek --cebulę posolici popieprzyc.
Tak do wykończenia ażeby ten boczek był na górze.
Zalac to wodą..
Gotowac 2 godziny.
Po ostudzeniu gotowe do smarowania
chleba.......

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 01.05.2011 17:49
super
sylwiachmiel 23.05.2010 16:50
w skladnikach zabraklo boczku,przepraszam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat