Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerem naciowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 1 sztuka
pomidory 3 sztuki
papryka czerwona 1 sztuka
ogórki kiszone 3 sztuki
cebula 1 sztuka
szczypiorek pęczek
olej lniany 2-3 łyżki
sól i pieprz

Porada

Jest lekka i niskokaloryczna, idealna do obiadu.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerem naciowym

Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, oczyszczamy, selera naciowego kroimy w plasterki, ogórki kroimy w pół plasterki. Pomidora, paprykę i cebulę kroimy w paski, szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, wlewamy olej lniany, doprawiamy do smaku sola oraz pieprzem, dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 21.01.2017 10:13
smaczny dodatek do obiadu
Wafelek2601 21.01.2017 09:50
Bardzo dobra
Agnieszka-87-25 21.01.2017 09:38
w sam raz dla mnie
Futka 21.01.2017 09:33
Pyszna i zdrowa surówka :)
bertpvd 21.01.2017 09:11
pyszna i zdrowa sałatka
jagoda5913 21.01.2017 01:10
dobra sałatka
Ania321 20.01.2017 22:35
Bardzo apetyczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak