Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerem naciowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 1 szt.
marchew 2 szt.
jabłko winne 3 szt.
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
cukier 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerem naciowym

Selery umyć , pokroić na kawałki i ugotować z osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Marchew i jabłka zetrzeć na grubej tarce i wymieszać z oliwą i pokrojonym selerem. Doprawić do smaku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gracer 06.02.2013 19:34
smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak