Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rabarbaru

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 30 dag
cukier 15 dag
skórka pomarańczowa kandyzowana 1/2 szklanki/najlepiej mieszanka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rabarbaru

Wykonanie:
Łodygi rabarbaru obrać, pokroić i wymieszać z cukrem. Ułożyć w salaterce i posypać skórkami kandyzowanymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 30.04.2016 22:23
Ciekawy pomysł - takiej surówki jeszcze nie jadłam.
halina17 30.04.2016 18:57
Dobry pomysł na surówkę.
mirosława4 30.04.2016 15:45
jaki piękny kwiatek :)
AZgotuj 30.04.2016 10:50
bardzo ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak