Surówka z pory i jabłka

Surówka z pory i jabłka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jasne częsci z dużych porów

    2 szt
  • majonez

    2-3 łyżki
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
  • jabłka

    2 kilka szt.
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Surówka z pory i jabłka

Pory oczyscic i pokroic w talarki. Jabłka obrac i zetrzec na tartce z dużymi otworami. Wymieszac wszystko z natką, majonezem i musztardą. Podawac jako dodatek do mięsnego obiadu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

szajba2 06.05.2011 14:48
dziwne
Barbara55 20.04.2011 16:18
jemy
kielcok1 21.03.2011 15:33
bomba
Allice 04.03.2011 11:29
pycha!
Ela20 02.03.2011 11:33
bardzo smaczna surówka :)
rakow2
rakow2 03.01.2011 15:51
pora na surówkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat