surówka z pekińskiej z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek zielony

    1
  • puszka kukurydzy

    1
  • majonez

  • sól, pieprz

  • koperek świeży

  • czosnek

    2 ząbki
  • kapusta pekińska

    1 mała główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odsączamy kukurydzę , ogórka nie obieramy ze skóry, ale za to dobrze go myjemy.Koperek siekamy , czosnek i kapustę również , wszystko razem ze sobą połączyć , doprawić i wymieszać . Wstawić do lodówki, schłodzone jest lepsze...

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 09.09.2012 11:55
też smakuje mi
babcia 09.09.2012 11:55
też smakuje mi
ewaa 11.11.2011 21:37
smaczna
Natalia/tubisiek 12.11.2010 14:33
super :)
Margo1 05.11.2010 09:42
pychota !!!!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat