Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki oliwek i koperku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 100-150 g
oliwki zielone Smak 15-20 szt
koperek
sól do smaku
pieprz
oliwa 2-3 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki oliwek i koperku

Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno, przekładamy do miski. Oliwki zielone kroimy w talarki lub ćwiartki, dodajemy do kapusty. Zielony koperek siekamy drobno. Dodajemy koperek do pozostałych warzyw. Do całość dodajemy oliwę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Całość mieszamy do połączenia składników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.09.2014 05:28
Bardzo fajna
Konczi 08.09.2014 20:21
fajna i lekka idealna na dietę
Mysiunia 08.09.2014 16:06
lekka, smaczna i zdrowa - taką sałatką można się zajadać :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak