Surówka z korniszonów i cebuli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korniszony

    6-7 szt
  • cebula

    1 szt
  • olej lniany

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki zetrzeć na tarce. Cebulę obrać i drobno posiekać. Dodać olej, wymieszać. Można ewentualnie doprawić do smaku pieprzem. Polecam surówkę jako dodatek do obiadu,
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ania67 12.10.2013 20:13
ciekawa i z pewnością smaczna
pestka 09.10.2013 08:07
bardzo ciekawy dodatek do obiadu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat