Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z korniszonów i cebuli

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

korniszony 6-7 szt
cebula 1 szt
olej lniany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z korniszonów i cebuli

Ogórki zetrzeć na tarce. Cebulę obrać i drobno posiekać. Dodać olej, wymieszać. Można ewentualnie doprawić do smaku pieprzem. Polecam surówkę jako dodatek do obiadu,
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 12.10.2013 20:13
ciekawa i z pewnością smaczna
pestka 09.10.2013 08:07
bardzo ciekawy dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak