Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonych ogórków
Ogórki kroimy w plastry.
Szalotki w krążki.
Posiekaną natkę pietruszki łączymy z oliwą i miodem. Dodajemy do ogórków, dokładnie mieszając doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
ogórki kiszone | 5 sztuk |
szalotka | 2 sztuk |
natka pietruszki | 0.5 pęczka |
oliwa | 20 mililitrów |
miód | 1 łyżka |
Ogórki kroimy w plastry.
Szalotki w krążki.
Posiekaną natkę pietruszki łączymy z oliwą i miodem. Dodajemy do ogórków, dokładnie mieszając doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: