Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z dodatkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 3 szt
papryka czerwona
kukurydza 1/2 puszki
natka pietruszki
oliwa 2 łyżki
cukier
pieprz
kapusta kiszona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z dodatkami

Kiszoną kapustę odciskamy i kroimy. Kukurydzę odsączamy na sicie z nadmiaru wody. Ogórki kroimy w kostkę. Natkę pietruszki myjemy, osuszamy i kroimy. Wszystkie składniki dajemy do miski razem z oczyszczoną i pokrojoną papryką dokładnie mieszamy, dodajemy oliwę, cukier i pieprz. Odstawiamy, aby składniki połączyły się ze sobą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak