Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty, jabłka i cebulki.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebulka 1 sztuka
olej 1 łyżka
pieprz
jabłko 0,5 duże

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty, jabłka i cebulki.

Kapustę odciskam z zalewy, soku i przekładam do miski. Jak kapusta jest zbyt słona jak na nasz smak to można ją opłukać pod chłodną wodą.Jabłko ścieram(do miski z kapustą)na tarce na grubszych oczkach.Cebulkę kroję w kostkę.Dodaję cebulę do miseczki z jabłkiem i kapustą. Posypuję wszystko solidną dawką pieprzu i dolewam olej.Wszystko dokładnie mieszam.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 04.06.2013 09:12
Smaczna i zdrowa - robię podobnie
Kate131 11.01.2013 09:34
smaczna
IwonaKa 19.12.2012 15:18
robię podobnie,bardzo lubię do rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak