Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i kiszonego ogórka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
ogórki kiszone 3 sztuki
papryka czerwona 1/2 sztuki
papryka żółta 1/2 sztuki
por (biała część) 1 sztuka
olej 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i kiszonego ogórka

Kapustę drobno siekamy. Dodajemy pokrojone w cienkie plastry ogórki, pokrojonego w półplasterki pora oraz drobno pokrojoną paprykę. Warzywa dokładnie mieszamy z olejem, doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MałaMi89 22.11.2015 22:33
Takie kwaśne.. moje smaki ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak