Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i grzybów
Kapustę odciskamy, kroimy.
Cebulę siekamy.
Grzyby kroimy.
Wszystkie składniki mieszamy z miodem oraz oliwą.
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
kapusta kiszona | 250 gramów |
grzyby | 100 gramów |
cebula czerwona | 1 sztuka |
miód | 1 łyżka |
oliwa | 50 mililitrów |
Kapustę odciskamy, kroimy.
Cebulę siekamy.
Grzyby kroimy.
Wszystkie składniki mieszamy z miodem oraz oliwą.
Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: