Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i grzybów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.
Taki zestaw powstał na potrzebę chwili. Jak ryba, to kapusta kiszona. Postanowiliśmy troszkę ją „reanimować”.

Składniki:

Składniki:

kapusta kiszona 250 gramów
grzyby 100 gramów
cebula czerwona 1 sztuka
miód 1 łyżka
oliwa 50 mililitrów

Porada

W przepisie użyliśmy marynowanych prawdziwków.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i grzybów

Kapustę odciskamy, kroimy.

Cebulę siekamy.

Grzyby kroimy.

Wszystkie składniki mieszamy z miodem oraz oliwą.

Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak