Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 20 dkg
marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
cebula 1/2 szt
natka pietruszki
sól i pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę lekko odcisnąć i pokroić. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o drobnym oczku, jabłko obrać i zetrzeć na grubym oczku. Cebulkę pokroić w drobną kostkę. Pietruszkę posiekać. Wszystkie składniki wrzucić do miski. Doprawić i zalać olejem. Wymieszać. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak