Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 g
marchew
oliwa 3 łyżki
cukier 1 łyżka
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną posiekałem ,starłem marchew (jak jest jej dużo w kapuście ,to nie trzeba) ,wymieszałem z oliwą i cukrem. Do smaku doprawiłem solą ,posypałem posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewaaa 14.11.2014 16:10
Robię tak samą, ale bez szczypiorku. Muszę wypróbować tę wersję :)
IwonaDD 13.11.2014 13:57
moja ulubiona!!!!! pyszna!!!!!!!!
Wacław 13.11.2014 12:53
prosta i pyszna surówka
gosia561 13.11.2014 12:19
niezastąpiona do rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak